Експерти Української Універсальної біржі виконають оцінку майна для жителів Харкова

У Харкові часто замовляють незалежну експертну оцінку в Українській Універсальній біржі. Фахівці здатні провести процедуру на найвищому рівні. Вони мають великий досвід надання подібних послуг державним та комунальним установам, котрі продають або дають в оренду приміщення для представників малого бізнесу. Справа стосується офісів, крамниць, різноманітних комплексів.

Особливості незалежної експертної оцінки майна у Харкові

Спеціалісти Української Універсальної біржі можуть замовити процедуру оцінки в різних випадках. Частіше за все клієнтами стають фізичні та юридичні особи, котрі:

  • укладають договір купівлі-продажу;
  • мають внести викуп;
  • відкривають іпотечний кредит;
  • ставлять активи на баланс підприємства;
  • закривають підприємство, планують освоїти новий напрямок;
  • потребують доказів під час судового розгляду;
  • формують статутний капітал підприємства;
  • розробляють бізнес-проекти.

Якщо власником нерухомості виступає ФОП або юридична особа, експерт повинен звернути увагу на стан фізичних характеристик об’єкту.

Фахівці Української Універсальної біржі мають сертифікати на дозволи на проведення оцінки. Вони працюють відповідно до чинного законодавства, враховуючи не тільки державні, але й міжнародні стандарти.

Якщо потрібно замовити незалежну оцінку, варто ознайомитися з інформацією на сайті https://www.uub.com.ua/otsinochna-diyalnist/ekspertna-otsinka-neruhomosti-v-harkovi/. Клієнт повинен при собі мати заяву на оцінювання, документи на власність, технічну документацію та інші документи. Можна проконсультуватися зі спеціалістами, котрі вкажуть необхідний пакет документів.

Для чого замовляти експертну оцінку на УУБ

Експертну грошову оцінку у Харкові можуть за короткий час провести фахівці Української Універсальної біржі. Це спростить процес укладання цивільно-правових договорів.

Досвідчені спеціалісти здатні провести процедуру в м. Харків та інших регіонах країни. До них можна звернутися, якщо потрібно визначити ціну автомобіля. Попит на оцінку зростає разом з попитом на сучасні транспортні засоби. Після цього об’єкт можна купити, взяти в оренду або поставити на баланс підприємства. Отримати результати оцінки можна за максимально короткі строки та за доступною вартістю послуг.